Mille feuilles med hindbær og pistachie
TILBEREDNING:
Pistaciepasta
Hæld pistacienødderne i en blender og blend dem godt igennem. Først bliver nødderne til mel, men efter noget tid vil nødderne blive cremede og blandingen får konsistens af peanut butter. BEMÆRK: Du skal bruge lidt flere pistacier til pastaen end der står i opskriften, da de ellers ikke kan blendes ordentlig.
Mille feuilles
Rul butterdejen ud på bordpladen og skær den i aflange stykker på 4×12 cm. Placér butterdejsstykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Smelt smørret, pensl butterdejspladerne med smør og bag dem i ovnen ved 220 °C i 10 minutter, eller indtil de hæver og bliver flot gyldne og sprøde. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle helt af. Pisk de 3 dl piskefløde til en fast og luftig skum. Hæld 40 g pistaciepasta i en skål og rør det ud med 1 dl piskefløde, så det bliver mere flydende i konsistensen. Vend pistaciefløden i den piskede flødeskum. Tilsæt Hermesetas Dry-Let og vend det rundt. Hæld pistacieflødeskummet i en sprøjtepose med en rund tyl. Skyl hindbærrene og dup dem tørre. Byd dine mille feuilles op ved at sprøjte flødeskumstoppe og placere hindbær side om side på en butterdejsbund, og placér en butterdejsbund ovenpå. Dekorér toppen med mere pistacieflødeskum.