Banan-/hindbæris
Sommertid er istid - og hjemmelavet is smager nu engang bedst! Nem at lave og desuden fattig på kalorier! En ren forfriskning! Overrask dem, du holder af med denne lækre opskrift på hjemmelavet is.
Forberedelse:
- Skær vaniljestangen op på langs og skrab kornene ud. Hæld vaniljestang og –korn i en gryde sammen med hindbær, og kog det op indtil hindbærrene er udkogte. Sigt hindbærmassen gennem en si så kernerne sigtes fra og du får en blank hindbærpuré.
- Skræl bananerne og kom dem i en blender sammen med græsk yoghurt, hindbærpuréen og Hermesetas Flydende. Blend det igennem indtil der ikke er klumper tilbage.
- Pisk fløden til en let skum og vend det forsigtigt sammen med den blendede banan-/hindbærmos. Hæld det på en ismaskine og kør det igennem 30-45 minutter indtil isen er fast.
Generelle oplysninger
Ingredienser
Frosne hindbær
150 g
Vaniljestang
1
Bananer
2
Græsk yoghurt
100 g
Hermesetas Flydende
10 dråber
Piskefløde
1.5 dl
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
3763
1881
kcal
896
448
Protein g
12
6
Kulhydrater g
84
42
Fedt g
60
30