Chokoladesmåkager
Chokoladesmåkager med frisk ost og hjerte – den helt rigtige opskrift til juletiden. Takket være Hermesetas Drys-Let også en lækkerbisken for diabetikere!
Forberedelse:
- Hæld Hermesetas Drys-Let, smør, æg, vaniljeekstrakt og mælk i en skål og rør det sammen. I en ny skål sigtes de resterende ingredienser sammen. Tilsæt de tørre ingredienser til skålen med smørblandingen lidt efter lidt mens der røres. Når alle ingredienserne er tilsat æltes dejen sammen og pakkes i køkkenfilm. Læg dejen på køl i et par timer.
- Forvarm ovnen på 180 °C. Tag dejen ud af køleskabet og ælt den igennem med hænderne. Rul den ud på et meldrysset bord og udstik cirkler på ca. 7 cm. Udstik en mindre cirkel/hjerte i midten af halvdelen af kagerne, så du har både en hel bund og en top med hul.
- Placér småkagerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i 11-12 minutter. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af på en bagerist.
- Rør creamcheese sammen med Hermesetas og saml småkagerne med en lille smule creamcheese mellem top og bund.
Generelle oplysninger
Ingredienser
Biscuits:
Hermesetas Drys-Let
15 g
Smør, stuetemperatur
100 g
Æg
1
Vaniljeekstrakt
1 tsk
Mælk
3-4 tsk
Kakaopulver
50 g
Hvedemel
260 g
Bagepulver
1/2 tsk
Filling:
Creamcheese naturel
100 g
Hermesetas Drys-Let
1 spsk
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
9429
377
kcal
2245
90
Protein g
56.5
2.5
Kulhydrater g
199
8
Fedt g
136
5.5