Mini Key Limes, som ikke skal bages
En frugtagtig lækkerbidsken i muffinform: Prøv vores veganske opskrift på Mini Key Lime Pies - som ikke skal bages, men med cashewnødder og avocado!
Forberedelse:
- Forberedelse: Læg 100 g cashewnødder i blød i vand i mindst 4 timer (gerne natten over). Hæld de opblødte cashewnødder igennem en si og skyl dem godt inden brug. Stil dem til side.
- Til brug for bunden hældes de tørre cashewnødder, kokosmel og dadlerne uden sten sammen med et drys salt i køkkenmaskinen og hakkes, indtil alle ingredienserne er rørt sammen til en smuldrende masse. Tryk smuldredejen ud i silikoneformene, så dejen er jævnt fordelt.
- Til limecremen hældes de forberedte cashewnødder (opblødte og skyllede) i køkkenmaskinen. Riv skallen af limefrugterne og pres saften ud. Tilsæt de forberedte avocadoer, limeskal og limesaft samt Hermesetas Drys-Let og blend det hele til en cremet masse, i ca. 3 minutter. Til sidst tilsættes den flydende kokosolie langsomt og massen blendes, indtil den er glat.
Smag til: Afhængigt af limefrugterne størrelse, skal der eventuel tilsættes lidt mere Hermesetas Drys-Let. - Hæld limecremen ovenpå den allerede tilberedte bund i muffinformene.
Stil dem i køleskabet i mindst 3 timer, indtil de er faste (eller frys dem ned og tø dem op inden servering).
Generelle oplysninger
Ingredienser
Til bunden
Cashewkerner
100 g
Dadler, uden sten
80 g
Kokosmel
40 g
Salt
1 drys
Til limecremen
Cashewnødder (opblødte)
100 g
Avocado (ca. 2 stk.), uden skræl
200 g
Kokosolie
60 g
Limefrugter, økologiske2
2
Hermesetas Drys-Let
10 g
Desuden skal du bruge:
Muffinforme af silikone
1
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
8177
1363
kcal
1947
324
Protein g
79
13
Kulhydrater g
123
20.5
Fedt g
152
25.5