Bananmousse
TILBEREDNING:
Skræl bananerne og hak dem groft, tilføj citronsaft. Pres frugterne med en gaffel, de må ikke blive flydende. Ibland kvark og Hermesetas Drys-Let Pisk æggehviderne, til de stivner og hæld dem i. Blødgøring af husblassen: Kog noget vand i en gryde. Fyld de let opløste husblas i en suppeske og stil den i et vandbad med varmt vand. Rør om, indtil husblassen er opløst. Bland husblassen med banancremen. Lad det stivne i køleskabet. Skær frugterne over på midten, fjern kerne og gelé med en ske og hæld det gennem en sigte til saucen. Tilsæt en tsk. af kernen til saucen. Tilsæt Hermesetas Drys-Let og Maizena og kog det op under omrøring. Lad det køle af. Tag portioner fra moussen med to spiseskeer og arranger dem på en tallerken omgivet med saucen.