Cheese Cake
TILBEREDNING:
Smuldr kiksene i en foodprocessor. Tilsæt smeltet smør, og forøg hastigheden, indtil blandingen er lind. Fordel dejen i en springform med en diameter på 25 cm, og tryk den ned mod bunden med en ske. Dræn ananas for væde. Fordel ananastern oven på smuldreblandingen, og stil springformen i køleskabet. Opblød hudblads i vand i 5 minutter. Bland mælk, Maizena og æg i en kasserolle. Omrør konstant, indtil væsken jævner. Den må ikke koge – eller klumper æggeblommen. Dræn husblaspladerne, og lad dem smelte sammen med cremen. Omrør grundigt. Lad cremen køle ned. Bland Cream Cheese, Kesella, citronsaft, vaniljesukker og Hermesetas Drys-Let til en lind masse i en skål. Vend ostecremen i. Pisk mælken til skum, og vend skummet i blandingen. Hæld massen i formen, og stil den i køleskabet i 2-3 timer. Løsn evt. springformen, og pynt med friske bær.