Opskrifter

Avocado Deviled Eggs

Vores Deviled Eggs smager djævelsk godt. Server æggene med fyld af avocado og forårsløg til forret.

Forberedelse:

  1. Kog æggene hårde i 10 minutter og skyld straks æggene med iskoldt vand. De afkølede æg pilles og halveres på langs. Vend forsigtigt æggeblommerne ud og læg dem i en skål.
  2. Skær avocadoerne i halve, kom avocadokødet ned i skålen til æggeblommerne sammen med 50 ml vand og rør godt rundt. Rør rundt, indtil du har en ensartet masse. Smag til med sennep, æbleeddike, Hermesetas Flydende og salt & peber.
  3. Kom den færdige creme i en sprøjtepose og sprøjt cremefyld i de tomme æggehalvdele. Pyntes med friskkværnet peber og forårsløg.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
25 minutter
Kalorier pr. portion:
96
Produkter:
Portioner:
6
Ingredienser
Æg, str. L
6 stk.
Avocado
0,5 (ca. 50 g)
Vand
50 ml
Sennep
2 tsk
Æbleeddike
1 tsk
Hermesetas Flydende
5 dråber
Salt & peber
Forårsløg
2 spsk
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
2415
402
kcal
575
96
Protein g
42.5
7
Kulhydrater g
5
1
Fedt g
42.5
7